Никога Граф Игнатиев не е бил толкова хубав. Сега има кампания

...
Никога Граф Игнатиев не е бил толкова хубав. Сега има кампания
Коментари Харесай

Рашидов: Никога Графа не е бил толкова хубав, протестът срещу ремонта е соросоиден

Никога " Граф Игнатиев " не е бил толкоз прекрасен. Сега има акция против госпожа Фандъкова, която е може би една от най-хубавите кметици. Те са не запомнили, че нямаше детски градини, тя направи над 60. Те са не запомнили, че улиците ни бяха отвратителни, както и  " Граф Игнатиев " беше една отвратителна улица, заяви пред bTV председателят на парламентарната комисия по просвета и народен представител от ГЕРБ Вежди Рашидов.
 Вандали трошат новите ограничители на Графа  Дядо Коледа реди плочките по Графа (снимки)  Новите ограничители по Графа два пъти по-малки от перките
Същите тези хора, от които, към този момент считам - не те да избавят София, а страната да се избави от тях. Те са едни като навлеци, хора, които нищо не са създали. Дърво не са посадили. Вчерашни хлапета. Аз съм бил в строителни войски, въпреки всичко съм построил Правец. Не единствено знам по какъв начин се строи...Тази акция да спре, тъй като е срамна, твърди някогашният министър на културата.

Тези момченца вървят всяка плочка да снимат. Вижте, аз като строя моята къща 10% от новото строителство ще да е фира и ще го оправя. Те още не са го построили. Ходят всяка плочка да снимат. Е, несъмнено, от 5000 плочки една ще бъде дефектна. Ще я сменят, сподели Рашидов.

Ръчкането на този скандал идва от еднакъв адрес. Мене - не се стопираха да снимат всяка плочка и стъкълце на Ларгото, същите тези хора. Адресът е много соросоиден: тези, които сътвориха модата на митинга и в този момент към този момент от платени те станаха мода - безвъзмездни. Да сте видяли някой с мотика и кирка навън, с оръдието на труда? Хубави плакати, написани, проведени. Но към този момент стана гратис. Просто хората обичат да са забележими на екрана, тв приемникът доста блазни всички, всички желаят да са в тв приемника, твърди депутатът от ГЕРБ.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР